perjantai 29. kesäkuuta 2012

Aamukampa, osa 14

Harakka hyppi peltikatolla aamulla 4.30... heräsin enkä saanut enää unta... Nousin ylös sängystä ja lähdin koiran kanssa aamulenkille. Päivään heräävä luonto sai minut hiljentymään hetkeksi... Ulkona oli ihanan hiljaista... Aamukaste kimalteli heinillä ja auringon säteet lämmittivät hellästi... Tunnin lenkin jälkeen hiippailin sisälle hakemaan kameraa, etten herättäisi talon miesväkeä... Kirsikkapuu nautti silmin nähden auringosta...
Uusia lehtiä ilmestyy kokoajan lisää...
Lintuset ovat kuorituneet pesästä...
Viikon lapinmatkan aikana maitokärryn ympärille on kasvanut pieni puutarha...
Meillä ei ilmeisesti tarjota kunnon ruokaa... Dante päätti tuoda perheelleen hitusen aamupalaa... Herra Kontiainen ei selvinnyt vanhan herran käsittelystä, vaikka yritin saada sen ajoissa irti kissan hampaista...
Perhonen liihotteli omenapuun varjossa...
Hämähämähäkki kiipes langalle... 
Niitty aamuauringossa...
Eikka nautti nokkaunista keittiönhyllyllä...

Kesäterveisin Roheliina

7 kommenttia:

 1. Olet viettänyt hienon aamun ja niitä aamuja on vielä monta jäljellä ennen syksyn saapumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kyllä innolla syksyä. Syksy on kaunein vuodenaika, mut nautitaan kesästä ensin...

   Poista
 2. Kesäaamu on hieno! Linnut laulavat ja luonto herää ja hehkuu. Sinulla on ollut hieno aamukierros. Kesällä pitäisikin nousta aikaisin, mutta aina ei jaksa. Etenkin jos sataa, tulee kännettyä vain kylkeä :-)
  Hyvää heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängystä ylös nouseminen on haastavaa puuhaa =)
   Pienen pojan äitinä minulla on ihana herättäjä, lapsentahdissa mennään...

   Poista
 3. Aamuisin löytää usein sellaisia hienoja kuvauskohteita ja tilanteita, joita ei muuhun vuorokauden aikaan näe. Useat luonnonilmiöt, kuten esim. aamu-usva joen yllä olisi minulle hieno kuvauskohde, jos en olisi niin toivottoman aamu-uninen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamu- ja iltausva ovat upeita hetkiä... Kuvaus aamuna pelto oikein höyrysi ja usvaleijui... En vain onnistunut kuvaamaan ilmiötä kameralla niin, että kuvat olisivat olleet julkaisu kelvollisia... Järkkäriä haaveillen!

   Poista